Een Travellerspoint blog

Cairns en het regenwoud

26 en 27 oktober

sunny 35 °C

26 oktober

Geflaneerd op de esplanade te Cairns, genoten van live muziek op de city place en van de vele mooie winkels! Lekker gegeten en een avondmarkt bezocht. De mensen zijn hier al even sportief als in Sydney, lopen,fitnessen,op elke hoek en pleintje wordt er druk geoefend!
Moe maar voldaan gaan slapen, het is weer vroeg dag!

27 oktober

Om 7u werden we opgepikt door een 4X4 voor een tocht door het regenwoud en een boottrip op de Daintree River op zoek naar krokodillen, boomslangen en allerlei vogels. Daar het hoog tij was, bleek de kans klein te zijn om krokodillen te spotten, en inderdaad buiten een klein formaat en de rug van een slapende krokodil hebben we niet veel actie gezien in het water! Het was een schitterende dag zonder regen in dit regenwoud, wel warm en zeer hoge luchtvochtigheid, 99% en maar 35 graden : -)
Wandeling door het regenwoud met zijn vreemde maar prachtige begroeiing,nadien BBQ in het woud, en kangoeroe's eten geven! Schattig waren ze, maar deze zijn allen opgevoed door mensen en kunnen onmogelijk terug naar de wilde natuur!
Wandeling naar Cape Tribulation, waar koraalzee en regenwoud elkaar raken. Prachtig!
De laatste excursie was dit, we zitten dit hier te overschouwen met een glaasje schuimwijn en denken zo bij ons zelf dat we dit eventueel wel eens zouden kunnen verlengen. We hebben gemerkt dat we een grote fanclub hebben gehad tijdens de afgelopen 4 weken,en wij hebben ervan genoten van de vele reacties, waarvoor onze dank! Bij deze een oproep aan onze fans, sponsoring voor verlenging is meer dan welkom....... :-)
We horen het wel en julie zullen dan nog verder onze blog kunnen volgen.....
Groetjes

Anne en Pascale

Geplaatst door Australie2012 12:35 Gearchiveerd in Australië

Inhoudsopgave

Reacties

Haha, als ik sponsor(of hoe schrijft ge dat eigenlijk?) voor verlenging kom ik zelf ook af zulle!

door lieswillems

Mannekes of liever vrouwkes,dat heeft nogal geduurd eer ik da spel hier gevonden heb om iet te schrijven,enfin beter laat den nooit!Het zit er bijna op,wat een waawreis,jullie hebben toch wsch de mooiste plekjes gezien,jullie gaan niet meer zeggen dat het mooiste nog moet komen,wat een prachtig land!Ik zit hier in het UZ en mag een uurtje langer werken,joepie!Pascalleke ge zijt ni alleen ne psycholoog maar ook ne filosoof,mooie teksten,aangenaam om te lezen,en van da sponseren komt niks in huis,kere ke were,ik mis mijn zusje zenne en je kindjes ook,hmmmmm!geniet ze nog,morgen kom ik nog ne keer piepen!dikke beis!

door marcelenmarleen

Hallo, weer een avontuur rijker, het houdt daar ni op he!!!Jullie hebben veel gezien en in levende lijve heel wat meegemaakt, 4 weken zijn voorbijgevlogen, een sponsoring voor hoeveel maanden..?? Ik denk dat ik dan ook afkom, om van die ijzige koude en winter te ontkomen ( vannacht goe gevroren!!)Profiteer en genieten he, gaan jullie nog iets op de blog schrijven, anders wens ik jullie al een veilige terugreis en welkom thuis!!! kusje, Gina en Freddy

door ginafreddy

zozie maskes,het zit er bijna op voor jullie,doet pijn zeker,kan ik me voorstellen!Deze reis zal voor eeuwig een zeer mooie herinnering blijven,dat kunnen ze jullie niet meer ontnemen!Zo een schattig kangoeroeke mag echt niet mee?Ik wens jullie een behouden terugreis,ik kan jullie niet met open armen ontvangen in Zaventem(heb nog N)maar jullie zullen niet alleen zijn...(zus,als ik wakker ben kom ik af,ben zooo benieuwd!)chaaw,dikke beis!

door marcelenmarleen

amaai,hoe 99% luchtvochtigheid en 35°, wonderen kunnen verrichten en niet alleen voor haar en huid ( brengt dat crèmke mee), jullie stralen ook geestdrift uit...fijn om lezen iedere keer.
Uiteraard zou ik heel graag een stukje verlenging breien aan jullie droomvakantie down under...misschien promoot ik een nieuwe cosmeticalijn als ik jullie gezonde,blije snoeten mag publiek maken ...laat maar weten.
Anyway, kom behouden thuis.
dikke kus
Anne en Co

door Anne Léonard

Waw waw waw, bedankt dat we mochten mee volgen, mee reizen, mee genieten! Zoveel mooie foto's, zo leuk geschreven! Goede terugreis gehad of is die nog bezig? Dikke dikke kus aan alle twee, xxxx :) :) :)

door Anne Vdbroucke

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint