Een Travellerspoint blog

Cairns en huiswaarts

28 en 29 oktober

semi-overcast 10 °C

28 oktober

Vroeg opgestaan om de dag zo lang mogelijk te laten duren! Na het ontbijt te voet,met onze voeten in de koraalzee, op weg naar de Botanical Garden. Een verderzetting van onze excursie van gisteren in het regenwoud, maar nu met voldoende tijd om alles op ons eigen tempo van naderbij te bewonderen! Zelfs "sex en death" kwamen we hier tegen, laat de bijgevoegde foto's voor zich spreken. In de late namiddag keerden we weer naar het hotel om nog wat te zwemmen en dit met een glaasje bubbels op happy hour.
Voor ons laatste avondmaal , bij volle maan en superromantisch , ( maar voor de thuisblijvers wees gerust, we komen single terug!)hadden we gereserveerd in ons hotel, omdat dit buitengewoon goed scheen te zijn, dit viel het minst goed mee, "zeer maar dan zeer "pikant waardoor nog weinig te smaken viel! We kregen de practische tip om wat suiker te eten, dit zou de pikante smaak verzachten en inderdaad dit was dan ook gegeven door een kenner ( een spleetoogje :-). )
Nog een laatste avondwandeling langs de esplanade en een heerlijk dessert om de avond af te sluiten!

29 oktober

Vroeg opgestaan en gaan ontbijten, onduidelijkheid over al of niet een transfer naar de luchthaven, ik was er te gerust in, had naar mijn maatje moeten luisteren maar al bij al kwam het toch nog net op tijd allemaal op zijn pootjes.
Onze eerste vlucht was naar Brisbane en duurde maar 2 uur, even later opgestegen richting Singapore, een vlucht van 7u, om dan de op 1 na laatste vlucht aan te vatten, maar dan wel 1 van 14u naar Londen! Een hele menu werd ons nog voorgeschoteld, deze vluchten zijn echt wel niet te vergelijken met Europese vluchten, t is niet dat we reclame willen maken, maar Qantas is fantastisch!!
Niet al teveel geslapen maar toch af en toe ingedommeld en wat gerust! Voor 5u mochten we niet landen in Londen, dus bij aankomst was er niet veel tijd meer om onze vlucht naar Brussel te halen. We moesten nl onze bagage oppikken maar die kwam pas om 6u op de band als je weet dat je vliegtuig opstijgt om 6u50 en je moet nog van terminal veranderen en inchecken en door de douane, dan moeten we jullie niet vertellen hoe stressen dit wel was! Onnodig aan de douane dan nog eens een uitgebreide controle, het scheelde niet veel of er had er daar 1 een " poek op haar oeg" gehad, ( Mechelse uitdrukking voor nen toek op uw bakkes) excuseert u ons allen voor deze uitspraak, maar na 23 u vliegen is het geduld wel degelijk ver te zoeken.
Uiteindelijk waren wij de laatste en konden we inschepen naar Brussel waar we werden opgewacht door Kasper!
Onze thuiskomst was werkelijk SUPER, Anne 's kinderen hadden voor een zalige ontvangst gezorgd, de familie kwam af en aan om de globetrotters te verwelkomen, een warme thuiskomst om dit prachtig avontuur af te sluiten!!!!
Aan al onze lezers heel veel groeten en fijn om dit avontuur met ons te delen!!!

Geplaatst door Australie2012 5:00 Gearchiveerd in België

Inhoudsopgave

Reacties

bij het nalezen van onze blog bleek er toch een belangrijk stuk van het verhaal te ontbreken over de blue mountains dus mochten jullie nog zin hebben, lees het gerust na in de reacties van sydney waar gesproken wordt over de blue mountains, het zal jullie niet vervelen denken we :-)
vele groetjes van anne en pascale

door Australie2012

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint