Een Travellerspoint blog

Melbourne

14oktober

sunny 22 °C

13oktober

Vertrokken uit Apollo Bay, richting Melbourne over de Great Ocean road. Door het slechte weer van gisteren konden we de walk over de trees niet doen, jammer maar een mens kan niet alles hebben hè!
Vandaag was het zonnig en reden we tot het kustdorpje Lorne, gelegen aan een schilderachtige baai. We maakten er een strandwandeling. Daar we niet wisten hoeveel tijd we nodig hadden om naar Melbourne te rijden besloten we nonstop door te rijden.
Dankzij onze GPS, die het deze keer gelukkig niet liet afweten, geraakten we vlot op onze bestemming, hotel en europcar, waar we onze ondertussen "vertrouwde wagen" moesten acherlaten, nu we net vlotjes links reden. Wie weet worden we het thuis nog wel gewoon om terug rechts te rijden!
Melbourne by night , de moeite waard! Over het weer in deze stad wordt gezegd, het is zoals"4 seasons in one day" en dat kunnen we beamen!

14oktober

Opgestaan met stralende zon, ze geven vandaag tot 22graden en de komende dagen wordt het steeds warmer, tot 33 graden dinsdag in Sydney, weg met sneeuw en regen!
Momenteel zitten we op de 88ste verdieping van de Eureka building, de hoogste van het zuidelijk halfrond, op amper 38 sec waren we boven met de lift. Het zicht over de stad is JUST AMAZING!!!! De foto s volgen!
We gaan nu Melbourne verkennen en berichten jullie later verder......Vele groetjes van Anne en Pascale

NB : stem vandaag op de goei :-)

Geplaatst door Australie2012 5:25 Gearchiveerd in Australië

Inhoudsopgave

Reacties

Hallo Pascale en Anne, jullie hebben blijkbaar al de gewoonte om te praten of te schrijven zoals Astrid Bryan ( Amaaaaazing gooood ).Blijkt dat alles tot nu toe al goed is meegevallen, hopelijk de rest even goed, al mag het precies wat warmer zijn ? De foto's zijn " geweldig mooi" .Zou het mogelijk zijn om even een paar kilometers terug te rijden en één van die dode kangoeroes mee te brengen ?Ik eet dat ook graag .We zullen het voor vandaag hierbij laten, bij ons is ook alles OK, DOEIIIII ( ben net terug van Amsterdam )

door serge en marina

Hallo, hier ni zo warm, verwarming aangezet, we hebben gestemd, voor de goei, dat blijft een groot???Ja, jullie gaan terug nr het goede weer, Als jullie in Sydney geland zijn, was het al 27°, dus van het warme weer profiteren he!!!Geniet nog van al het moois, de foto's zullen we wel zien, kusje Gina en Freddy

door ginafreddy

Hallo globetrotters, dat internet is toch wel formidabel hé! Heb net jullie teksten en foto's van vandaag bekeken. Super super mooie foto's!!Hoe verder jullie rijden,hoe mooier het mij daar lijkt te zijn. Wat een prachtige wijdse natuur ginder, maar, vraag ik mij dan af, zijn daar geen mensen te zien? En hoe zijn de mensen ginder?
Uw tekst lezen is een plezier, Pascale.Ik herken zo uwen humor en ik zie aan Annekes gezicht, op sommige foto's,dat het daar koud is met veel wind, spijts de zon.Ik kan mij dus de scènes goed voorstellen en ik heb er plezier in van dat allemaal te mogen volgen van op afstand. 'T is echt leuk! Geniet maar van de warmere temperaturen die ginder aangekondigd worden. Hier was het gisteren rond de tien graden. Zon, maar 't voelt koud aan. En ja, we hebben weer ons best gedaan bij de stembus, op hoop van zegen! Dikke kus, xxx Anne

door Anne Vdbroucke

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint